Zwarte binnendeur

Een zwarte binnendeur vervaardigd uit aluminium is perfect voor elk modern interieur. Bij IDA vind je een deur die perfect past in jouw interieur. Bovendien zijn de deuren elegant en ze zijn zeer stevig. Ontdek snel de mogelijkheden van aluminium binnendeuren voor jouw woning.

Zorg met een zwarte binnendeur voor een unieke uitstraling

Zie jij ook zo vaak stalen binnendeuren in interieurmagazines? Een zwarte binnendeur zorgt voor een moderne uitstraling die helemaal hip is. Daarbij zijn de mogelijkheden eindeloos! Zo kies je bijvoorbeeld voor een binnendeur met glas en een enkel zwart kader. Dit zorgt voor transparantie en een optimale lichtinval, waardoor een erg ruimtelijk effect verkregen wordt. De binnendeuren worden altijd op maat gemaakt, waardoor de deuren steeds vlot openen en dichtgaan.

Kies voor de kleur die bij je interieur past

Een zwarte binnendeur past perfect in een interieur waar veel met wit gewerkt worden. Daarnaast is een zwarte binnendeur altijd goed te combineren met de rest van je interieur. Wil je toch graag een andere kleur? Dan kies je uit een van de kleuren uit het palet. Je ontvangt standaard 15 jaar garantie op de lak. Zo ben je zeker dat je binnendeuren een leven lang meegaan.

Vind een vakman in jouw buurt

Wil je een zwarte binnendeur uit aluminium op maat laten maken door onze vakmensen? Dan vind je snel een van onze professionele IDA-verdelers bij jou in de buurt via de locator. Je kunt natuurlijk bij de verdeler bij jou in de buurt terecht voor al je vragen. Of contacteer ons gerust via het contactformulier.

 

Andere bekeken ook

Mogen wij jouw interieur voorzien van de finishing touch

Vind een dealer bij jou in de buurt