Steel look deur

Een steel look deur voor jouw interieur laat je op maat maken door IDA in Lokeren. Je hebt verschillende keuzemogelijkheden als je aluminium binnendeuren door onze vakmensen laat maken. Dit materiaal geeft je heel wat voordelen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder.

Ga voor grenzeloze esthetische mogelijkheden voor je steel look deur

Wanneer je een modern interieur hebt en binnendeuren wilt plaatsen, is het een goed idee om te denken aan een steel look deur. Een stalen uitstraling verkrijg je eenvoudig met een aluminium binnendeur met glas. Voor het aluminium kader heb je keuze uit een eindeloos kleurenpalet. Daarnaast kies je uit verschillende draaisystemen voor je deur en voor zichtbare of onzichtbare scharnieren.

Geniet van een deur die jaren meegaat

Jouw steel look deur wordt altijd op maat van jouw interieur in Lokeren gemaakt. Zo ben je verzekerd van een harmonieus geheel. Een ander voordeel van onze aluminium binnendeuren is dat ze erg duurzaam zijn. Zo worden ze bijvoorbeeld uit 100% recyclebaar materiaal vervaardigd en worden ze veelvuldig getest. Daarnaast kies je met onze deuren voor een op en top Belgisch product!

Maak kennis met onze vakmensen in Lokeren

Wil je graag een steel look deur? Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw woning? Vind dan snel een van onze vakmensen bij jou in de buurt. Via de locater zie je eenvoudig welke IDA-dealer het dichtst bij jou in de omgeving gevestigd is. Heb je nog vragen? Stel ze dan gerust via het aanmeldingsformulier.

 

Andere bekeken ook

Mogen wij jouw interieur voorzien van de finishing touch

Vind een dealer bij jou in de buurt