Stalen deur met glas

Wil je graag een stalen deur kopen met glas aan een goede prijs. Kies dan voor de aluminium deuren van IDA in Lokeren met een stalen look. Onze deuren worden altijd op maat van jouw interieur gemaakt. Ontdek snel de mogelijkheden.

Ga voor een stalen look met een aluminium deur met glas

Wanneer je een modern interieur hebt, is het een goed idee om bijpassende binnendeuren te laten plaatsen. We beschikken over een ruime collectie aluminiumdeuren. Zo heb je de mogelijkheid om een deur te kiezen met glas in combinatie met een zwart kader dat zorgt voor een stalen uitstraling. Hierbij kies je bijvoorbeeld voor taatsdeuren. Zo bereik je een optimale lichtinval en veel ruimte.

Een resultaat op maat waar je jaren van geniet

Je past de binnendeuren compleet aan volgens jouw smaak en interieur zodat je bijvoorbeeld een stalen look creëert met je deur met glas. Bovendien krijg je altijd een goede garantie op je deuren. Laat daarom snel je wensen weten aan je lokale IDA-verdeler in Lokeren. Deze vind je eenvoudig via onze website. Heb je nog vragen over onze producten of service? Laat dan een bericht achter via onze contactpagina. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Andere bekeken ook

Mogen wij jouw interieur voorzien van de finishing touch

Vind een dealer bij jou in de buurt