Stalen binnendeuren met glas

Ben je op zoek naar stalen binnendeuren met glas voor een goede prijs? Denk dan aan de aluminium binnendeuren met een stalen look van IDA. Deze deuren zijn erg duurzaam, elegant en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ontdek snel de stalen binnendeuren die passen bij jouw interieur.

Geniet van een stalen look met jouw aluminium binnendeuren met glas

Onze vele stalen binnendeuren zorgen voor een ongeziene elegantie en stalen uitstraling als je kiest voor een kader in zwarte poederlak. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid gamma aan kleuren en structuren. Elke kleur is mogelijk, wij laten de keuze aan jou over. Bovendien is de coating van een uitstekende kwaliteit en geniet je van een standaard garantie van 15 jaar op je lakwerk. Zo weet je zeker dat je stalen binnendeuren tegen een stootje kunnen.

Laat je stalen binnendeuren op maat maken

Ben je helemaal overtuigd van de mogelijkheden van binnendeuren met glas voor een stalen en moderne uitstraling? Dan is het goed te weten dat al onze deuren op maat van jouw interieur worden gemaakt. Daarbij krijg je verschillende keuzemogelijkheden. Je kan kiezen tussen een enkele, dubbele of taatsdeur, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om te kiezen voor zichtbare of onzichtbare scharnieren. Zo creëer je een optimale lichtinval en lijkt de ruimte groter. Dat is het grootste voordeel met een stalen deur met glas. Dit maakt een stalen binnendeur ideaal.

Kies voor een onderhoudsvriendelijk resultaat

Het grote voordeel van aluminium binnendeuren met glas tegenover stalen deuren is dat aluminium zeer stevig maar licht is wat het openen van de stalen binnendeur makkelijk maakt. Bovendien is het een zeer onderhoudsvriendelijk materiaal is. Het enige wat je nodig hebt, is zuiver koud water en eventueel een neutraal reinigingsmiddel. Bovendien is aluminium 100% recyclebaar, zodat je stalen binnendeuren ook nog eens milieuvriendelijk zijn! Een stalen binnendeur met glas is dus niet alleen mooi, maar ook nog eens verantwoord. Ook zijn de deuren verkrijgbaar aan lage prijzen.

Ontdek onze dealer bij jou in de buurt

Wil je graag genieten van een modern resultaat met binnendeuren met glas en een stalen look? Ga dan snel op zoek naar de dichtstbijzijnde IDA-verdeler. Via de locator geef je snel je postcode of woonplaats in en vervolgens zie je welke vakmensen bij jou in de omgeving onze deuren op maat verdelen. Heb je nog vragen over onze stalen deuren? Vul dan snel het aanvraagformulier in of neem contact op met je lokale verdeler. Zo vind je gegarandeerd je stalen binnendeur met glas die bij jouw interieur past. Neem contact met ons op voor meer informatie over je nieuwe stalen binnendeur.

 

Andere bekeken ook

Mogen wij jouw interieur voorzien van de finishing touch

Vind een dealer bij jou in de buurt