Pivoterende deur

Een pivoterende deur is een deur die open en dicht draait om zijn eigen as, tussen twee scharnieren boven en onder aan de deur. De mooiste pivoterende deur voor je interieur laat je op maat maken bij IDA. We zorgen ervoor dat de pivoterende binnendeuren perfect aansluiten bij je verwachtingen. Bovendien zijn onze pivoterende binnendeuren vervaardigd uit stevig aluminium, waardoor ze levenslang meegaan.

Laat een pivoterende deur op maat maken

Pivoterende binnendeuren zorgen voor een ruimtelijk effect. Ze sluiten ook perfect aan bij elk modern interieur. Daarbij maken we jouw pivoterende deur altijd op maat. Zo kies je bijvoorbeeld de kleur van het aluminium, waarvan de deur gemaakt is. Je hebt de keuze uit allerlei kleuren. Je bent dus altijd zeker van een kleur die past bij jouw interieur. Daarnaast kies je uit zichtbare of niet-zichtbare scharnieren.

Een onderhoudsvriendelijk resultaat voor een goede prijs

Het aluminium waarmee we jouw pivoterende binnendeuren vervaardigen, is zeer duurzaam. Het gaat lang mee en is 100% recyclebaar. Bovendien maken we de binnendeuren volledig in eigen land. Daarnaast is een pivoterende deur met glas enorm onderhoudsvriendelijk. Je hoeft ze alleen te reinigen met zuiver koud water en een neutraal reinigingsmiddel. Bovendien koop je deze elegante deuren voor een goede prijs en met een lange garantie.

Bestel je deuren bij een verdeler in je buurt

Voor onze pivoterende binnendeuren werken we alleen maar samen met de beste vakmensen. Zo ontvang je altijd een perfect resultaat. Wil je graag een pivoterende deur voor je moderne interieur? Dan vind je via onze locator snel en eenvoudig een IDA-dealer in jouw buurt. Je vindt ze in het hele land, en niet alleen in de buurt van ons bedrijf in Lokeren. Heb je nog vragen over de mogelijkheden of wens je een deskundig advies? Neem dan zeker contact met ons op via het contactformulier of stel je vragen aan je lokale dealer.

 

Andere bekeken ook

Mogen wij jouw interieur voorzien van de finishing touch

Vind een dealer bij jou in de buurt