Pivotdeur

Een pivotdeur in jouw interieur zorgt voor een moderne uitstraling. Bij IDA Lokeren vind jij de perfecte binnendeur op maat van je woning. Onze deuren zijn gemaakt uit uiterst stevig aluminium. Je geniet van een duurzaam en onderhoudsvriendelijk resultaat.

Kies voor een pivotdeur in een modern interieur

Je kiest bij ons altijd voor een innovatief deursysteem dat volledig aansluit bij de stijl van jouw woning in Lokeren. Heb jij een modern interieur? Dan is een pivotdeur uit glas een mooie oplossing. Hierbij draait de deur om zijn eigen verticale as. De draaipunten bevinden zich zowel aan de boven- als onderkant van de deur. Het is mogelijk een deur met of zonder aanslag te kiezen. Het verschil hierin is dat een deur zonder aanslag, ofwel een ‘doorslaande’ deur, in twee richtingen geopend kan worden. Bij een pivotdeur met aanslag kan de deur slechts in één richting geopend worden.

Bepaal de kleur van het aluminium

Jouw pivotdeur is voorzien van een aluminium frame. Hierbij heb je de keuze uit verschillende kleuren. Wil je een stalen effect creëren? Dan kies je voor een zwarte kleur. Goed om te weten is dat je standaard altijd 15 jaar garantie krijgt op het lakwerk en dat het resultaat best tegen een stootje kan.

Vraag naar de mogelijkheden bij jouw dealer in Lokeren

Wil je graag een pivotdeur plaatsen? Zoek dan snel via onze locater een IDA-dealer in jouw buurt. Heb je nog vragen over onze service of wil je meer weten over de mogelijkheden. We beantwoorden je vragen graag via het contactformulier.

 

Andere bekeken ook

Mogen wij jouw interieur voorzien van de finishing touch

Vind een dealer bij jou in de buurt