Aluminium pivot- of taatsdeuren voor binnen

Pivot- of taatsdeuren zijn deuren die rond hun eigen verticale as draaien. De draaipunten bevinden zich zowel aan de boven- als onderkant van de deur. Bij de taatsdeur is het mogelijk een deur met of zonder aanslag te kiezen. Het verschil hierin is dat een deur zonder aanslag, ofwel een ‘doorslaande’ deur, in twee richtingen geopend kan worden. Bij een taatsdeur met aanslag kan de deur slechts in één richting geopend worden. Het voordeel is dat deze deuren niet hard kunnen dichtklappen, wat ook ideaal is voor gezinnen met kinderen.

Hieronder vind je een greep uit ons aanbod, maar de mogelijkheden zijn oneindig. Laat snel jouw wensen weten aan ons of je IDA-verdeler bij jou in de buurt.

Wat voor type deur past bij jouw interieur?

Symmetrische taatsdeur

Asymmetrische taatsdeur

Asymmetrische taatsdeur met zijlicht

Andere ideeën? Laat ons kennis maken met jouw droomproject en wij bekijken samen met jou de mogelijkheden!

Oneindige mogelijkheden

Verder heb je tal van mogelijkheden om jouw deur aan te passen aan jouw interieur. Zo kan je kiezen voor stijlen en traversen in jouw deur zodat er meerdere glaspartijen gecreëerd worden. Ook heb je de keuze tussen zichtbare of onzichtbare scharnieren. Wil je de deuropening graag verder opvullen met glas en hetzelfde profiel als jouw deur? Dan bestaat er de mogelijkheid om boven- en zijlichten aan jouw pivotdeur aan te bouwen. Onze enkele binnendeuren zijn mooi in onze speciaal ontworpen poederlak met hamerslag effect, maar uiteraard kies je de kleur van jouw deur zelf aan de hand van ons uitgebreid kleurenpallet.

Waarom aluminium?

Onze aluminium binnenoplossingen zijn:

  • 3x lichter dan staal
  • Slanker dan houten binnendeur
  • Onderhoudsvriendelijk waardoor jouw deur in een optimale conditie blijft

Mogen wij jouw interieur voorzien van de finishing touch

Vind een dealer bij jou in de buurt