Aluminium pivot- of taatsdeuren voor binnen

De beste aluminium taatsdeuren bestel je bij IDA. Deze deuren worden veelvuldig getest en de deuren worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Zo ben je altijd verzekerd van binnendeuren die perfect aansluiten bij je interieur en die jaren meegaan.

Wat voor type deur past bij jouw interieur?

Symmetrische taatsdeur

Asymmetrische taatsdeur

Asymmetrische taatsdeur met zijlicht

Andere ideeën? Laat ons kennis maken met jouw droomproject en wij bekijken samen met jou de mogelijkheden!

Pas je taatsdeuren aan volgens jouw smaak en interieur

Taatsdeuren zijn binnendeuren die om hun eigen verticale as draaien. De draaipunten bevinden zich zowel aan de boven- als onderkant van je deur. Hier zitten de scharnieren die hiervoor zorgen. Bij ons heb je de mogelijkheid om een deur met of zonder aanslag te kiezen. Het verschil hierin is dat een deur zonder aanslag, ofwel een ‘doorslaande’ deur, in twee richtingen geopend kan worden. Bij een taatsdeur met aanslag kan de deur met stalen look slechts in één richting geopend worden. Je kunt kiezen uit diverse stijlen en traversen. Deze verdelen de taatsdeuren in diverse glaspartijen. Kortom, de keuzemogelijkheden zijn eindeloos bij de verschillende dealers! Zo weet je zeker dat je een resultaat krijgt dat aansluit bij jouw interieur.

Ga voor de beste aluminiumprofielen

Bij IDA zijn we constant bezig om het beste resultaat te halen met onze aluminiumdeuren. Zo is aluminium voor 100% recyclebaar en uiterst licht, maar wel stevig. Je krijgt ook altijd een langdurige garantie op jouw taatsdeuren en op het lakwerk. Heb je nog vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met je lokale IDA-verdeler of vul het contactformulier in.

Mogen wij jouw interieur voorzien van de finishing touch

Vind een dealer bij jou in de buurt