Aluminium Schuifdeuren voor binnen

Bij de schuifdeuren heb je keuze tussen een moderne of industriële look. De moderne look heeft een strak en discreet systeem met onzichtbare muurbevestiging. De industriële look heeft een vintage schuifdeurbeslag dat een stoer accent geeft en uitgerust is met grote wielen om zacht en sierlijk te rollen. Beide zijn ze plaats besparend doordat je geen rekening meer hoeft te houden met een draaihoek

Hieronder vind je een greep uit ons aanbod, maar de mogelijkheden zijn oneindig. Laat snel jouw wensen weten aan ons of je IDA-verdeler bij jou in de buurt.

Modern schuifsysteem

Industrieel schuifsysteem

 

Oneindige mogelijkheden

Verder heb je tal van mogelijkheden om jouw deur aan te passen aan jouw interieur. Zo kan je kiezen voor stijlen en traversen in jouw deur zodat er meerdere glaspartijen gecreëerd worden. Ook heb je de keuze tussen zichtbare of onzichtbare scharnieren. Wil je de deuropening graag verder opvullen met glas en hetzelfde profiel als jouw deur? Dan bestaat er de mogelijkheid om boven- en zijlichten aan jouw pivotdeur aan te bouwen. Onze enkele binnendeuren zijn mooi in onze speciaal ontworpen poederlak met hamerslag effect, maar uiteraard kies je de kleur van jouw deur zelf aan de hand van ons uitgebreid kleurenpallet.

Waarom aluminium?

Onze aluminium binnenoplossingen zijn:

  • 3x lichter dan staal
  • Slanker dan houten binnendeur
  • Onderhoudsvriendelijk waardoor jouw deur in een optimale conditie blijft

Mogen wij jouw interieur voorzien van de finishing touch

Vind een dealer bij jou in de buurt