Dubbele aluminium binnendeuren

Onze dubbele deuren worden vooral gebruikt voor de overgang van de inkomhal naar de woonkamer en kantoorruimten. Dankzij de lichtinval creëer je een ruimtelijk effect. Wens je toch meer privacy, maar behoud je graag veel lichtinval in je woning? Dan kan je uiteraard kiezen voor ondoorzichtig glas.

Hieronder vind je een greep uit ons aanbod, maar de mogelijkheden zijn oneindig. Laat snel jouw wensen weten aan ons of je IDA-verdeler bij jou in de buurt.

Wat voor type deur past bij jouw interieur?

Dubbele deur met (on-)zichtbare scharnieren

 

Dubbele deur met boven- en zijlichten

 

Dubbele deur met zijlicht

 

Andere ideeën? Laat ons kennis maken met jouw droomproject en wij bekijken samen met jou de mogelijkheden!

Oneindige mogelijkheden

Verder heb je tal van mogelijkheden om jouw deur aan te passen aan jouw interieur. Zo kan je kiezen voor stijlen en traversen in jouw deur zodat er meerdere glaspartijen gecreëerd worden. Ook heb je de keuze tussen zichtbare of onzichtbare scharnieren. Wil je de deuropening graag verder opvullen met glas en hetzelfde profiel als jouw deur? Dan bestaat er de mogelijkheid om boven- en zijlichten aan jouw deur aan te bouwen. Onze binnendeuren zijn mooi in onze speciaal ontworpen poederlak met hamerslag effect, maar uiteraard kies je de kleur van jouw deur zelf aan de hand van ons uitgebreid kleurenpallet.

Waarom aluminium?

Onze aluminium binnenoplossingen zijn:

  • 3x lichter dan staal
  • Slanker dan houten binnendeur
  • Onderhoudsvriendelijk waardoor jouw deur in een optimale conditie blijft

Mogen wij jouw interieur voorzien van de finishing touch

Vind een dealer bij jou in de buurt