Moderne binnendeuren

Ben je op zoek naar moderne binnendeuren voor je woning? Bekijk dan de uitgebreide collectie aluminium deuren bij IDA. We bieden deuren aan voor elk interieur en elke smaak, aangezien de binnendeuren modern zijn en aangepast kunnen worden aan iedere woonstijl. Bovendien zijn de deuren van 100% Belgische makelij. Ontdek snel de perfecte binnendeuren bij een verdeler bij jou in de buurt. Je vindt onze dealers niet alleen in de omgeving van onze vestigingsplaats Lokeren, maar in het hele land.

Geef een moderne uitstraling aan je interieur met bijpassende binnendeuren

De juiste afwerking voor jouw woning is belangrijk. Daarom doe je er goed aan om moderne binnendeuren op maat te laten maken door onze vakmensen. Hierbij heb je keuze uit verschillende soorten deuren. Denk hierbij aan enkele deuren, dubbele deuren en taatsdeuren. Verder heb je verschillende mogelijkheden om de moderne binnendeuren aan te passen aan jouw interieur. Kies bijvoorbeeld voor een moderne zwarte deur met een stalen look. De binnendeuren wordt echter gemaakt van modern kunststof, dat veel duurzamer is.

Geniet jarenlang van je deuren

De moderne binnendeuren zijn vervaardigd uit een uiterst stevig aluminium. Er zijn tal van voordelen verbonden aan dit materiaal. Ons aluminium is erg duurzaam en eenvoudig in onderhoud. Je hebt enkel zuiver koud water en een neutraal reinigingsmiddel nodig. Daarbij openen en sluiten de deuren zeer soepel. Bovendien worden onze deuren uitgebreid getest, waardoor je zeker bent dat je een leven lang geniet van je moderne binnendeuren. Wanneer je kiest voor stalen binnendeuren met glas die er zo modern uitzien, kun je bij IDA kiezen uit diverse varianten:

  • Enkele deuren met zichtbare of onzichtbare scharnieren
  • Dubbele deuren met zichtbare of onzichtbare scharnieren
  • Taatsdeuren die verticaal rond hun eigen as draaien

Neem contact op met onze vakmensen

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden wat betreft binnendeuren met een modern uiterlijk? Kom dan langs bij je lokale IDA-verdeler. Deze vind je via de locator op onze website. Heb je nog vragen over onze producten en onze service? Laat dan gerust een bericht achter via de contactpagina. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

Andere bekeken ook

Mogen wij jouw interieur voorzien van de finishing touch

Vind een dealer bij jou in de buurt