Glazen deuren en wanden zorgen niet enkel voor een lichtrijke woning, maar maken de ruimte ook direct een stuk groter. Wil je je woning ook een unieke touch geven ? Kies dan voor de minimalistische aluminium deuren met glas van IDA.

Voor iedere woonstijl
Aluminium deuren met glas creëren een luxe sfeer in huis en passen door hun strakke belijningen in elk interieur; of je nu van een industriële, landelijke of moderne woonstijl houdt. Je kan kiezen uit enkele of dubbele deuren, pivotdeuren of schuifdeuren. Ook de vakverdeling – geen vakverdeling of (a)symmetrische vakverdeling – bepaal je zelf. Met deze tijdloze binnendeuren- of wanden creëer je met minimale aanpassingen een totaal nieuwe sfeer.

Een stijlvolle scheidingswand
Wil je twee ruimtes afscheiden zonder licht of openheid te verliezen, kies dan voor een aluminium wand met glas. Ideaal tussen hal en woonkamer, keuken en eetplaats of tussen slaapkamer en badkamer. Een kleine keuken lijkt meteen een stuk groter als je zicht hebt op grotere en lichte woonkamer. Wil je toch wat privacy, bijvoorbeeld in je badkamer, dan kan je kiezen voor mat of gezandstraald glas.

Eindeloos spelen met kleuren
Hou je van kleur in je leven? Dan kan je nog een stapje verder gaan en voor gekleurd glas kiezen. Wat de kleur van de profielen betreft, ook daar zijn de mogelijkheden eindeloos. Een aluminium binnendeur hoeft niet altijd zwart te zijn. Bij een Scandinavisch interieur oogt een witte aluminium deur licht en fris. Dankzij de verschillende kleuren, vind je zeker de gepaste IDA deur voor jouw interieur. Zijn er bijvoorbeeld houtaccenten in je kamer aanwezig, probeer dan een koper- of bronskleur om een mooi creatief geheel te bekomen.

Interesse in een aluminium binnendeuren met een minimalistisch design ?
Vind hier een IDA doors verdeler in je buurt