Deurklinken -en grepen

De IDA binnendeuren –en wanden zijn beschikbaar in ontelbaar veel mogelijkheden. Je kan zowel enkele, dubbele als taatsdeuren terugvinden in ons gamma, maar je hebt ook de keuze om vanuit jouw IDA-deur de deuropening op te vullen met boven- en of zijlicht(en). Afhankelijk van jouw smaak en interieurstijl kan je kiezen voor grote glaspartijen of onderverdelingen.

L-deurkruk

De universele L-deurkruk is vervaardigd uit roestvast staal en kan voorzien worden van dezelfde kleur als jouw deur. Deze deurkruk voldoet aan de norm Europese Norm 1906, die zich richt op onder andere duurzaamheid, sterkte en veiligheid van deur- en raambeslag. Deze deurkruk is getest op intensief gebruik en heeft gebruikersklasse vier meegekregen.

L/T-deurkruk

De L/T-deurkruk met rustieke uitstraling is vervaardigd uit roestvast staal en kan voorzien worden van dezelfde kleur als jouw deur. Het bijzondere aan deze deurkruk is dat de ene kant voorzien is van een L-model kruk en de andere kant van een T-model kruk.

Deurgreep L-vorm

De deurgreep in L-vorm is vervaardigd uit aluminium en kan voorzien worden van dezelfde kleur als jouw deur. Deze greep voor taats- en/of pivoterende deuren is beschikbaar in verschillende lengtes tot maximum 500 mm.

Deurgreep rechthoek

De rechthoekige deurgreep is vervaardigd uit aluminium en kan voorzien worden van dezelfde kleur als jouw deur. Deze greep voor taats- en/of pivoterende deuren wordt op maat van jouw deur gemaakt.

Mogen wij jouw interieur voorzien van de finishing touch

Vind een dealer bij jou in de buurt