Deuren op maat

De beste deuren op maat koop je bij IDA. Bovendien worden je deuren altijd geproduceerd door Belgische specialisten. De aluminium deuren worden daarnaast veelvuldig getest voordat ze op de markt komen. Je bent dus verzekerd van een kwaliteitsvol resultaat voor scherpe prijzen. Welke deuren passen er in jouw interieur? Laat het ons snel weten.

Laat deuren op maat maken door vakmensen uit je regio

Bij IDA geniet je van een echt Belgisch product, van de fabricage tot aan de verkoop. We werken samen met verschillende verdelers in diverse regio’s in België. Hierbij zijn de vakmensen steeds uitgezocht op basis van hun jarenlange ervaring in de aluminiumindustrie. Wil je weten waar de deuren gemaakt worden, waarbij we altijd maatwerk leveren? Vul dan je postcode of woonplaats in op onze locator en ontdek de dichtstbijzijnde IDA-verdeler.

Ontdek alle keuzemogelijkheden voor je binnendeuren

Bij jouw deuren op maat heb je verschillende keuzemogelijkheden. Denk hierbij aan:

  • Toevoeging van traversen en stijlen om verschillende glaspartijen te bekomen
  • Het toevoegen van zij- of bovenlichten
  • Verschillende kleuren voor de aluminiumprofielen
  • Verschillende draaisystemen
  • Met of zonder zichtbare scharnieren

Waarom zou je kiezen voor onze maatwerkdeuren?

Onze deuren op maat worden gemaakt van stevig aluminium. Er zijn verschillende redenen om voor aluminium binnendeuren te kiezen. Zo zorgen de deuren voor een stalen look en passen ze bij elke interieurstijl. Daarnaast zijn jouw deuren op maat onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Aluminium is namelijk voor 100% recycleerbaar. Zo krijg je een milieuvriendelijk resultaat.

Neem contact op met onze vakmensen

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw interieur? Stel dan jouw vragen via het contactformulier. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk. Daarnaast kan je ook rechtstreeks contact opnemen met je lokale IDA-verdeler.

Andere bekeken ook

Mogen wij jouw interieur voorzien van de finishing touch

Vind een dealer bij jou in de buurt