Binnendeur van glas

Bestel een nieuwe binnendeur van glas aan scherpe prijzen bij IDA. Onze vakmensen zorgen voor glazen binnendeuren aan lage prijzen, die perfect aansluiten bij je interieur. Bovendien zijn de deuren vervaardigd uit duurzaam aluminium. Dit is een uiterst stevig materiaal, dat een leven lang meegaat. Laat snel weten welke deuren jij wil voor jouw woning.

Bestel een binnendeur van glas aan scherpe prijzen

We bieden de beste prijzen aan voor je glazen binnendeuren, doordat jouw deuren compleet op maat gemaakt worden, bij jou in de regio. Hierdoor blijven de productiekosten laag. Verder kies je bij ons uit een uitgebreide collectie aan binnendeuren met verschillende personalisatiemogelijkheden. Ook kies je uit diverse typen deuren, zoals pivotdeuren of taatsdeuren. Ook deze glazen binnendeuren koop je aan de beste prijzen.

Kies de beste kleur voor de omlijsting van je binnendeur van glas

Doordat we alles zelf uitvoeren, kunnen we de prijzen voor je glazen binnendeuren drukken. Zo gebeurt ook de coating van je aluminium profielen bij ons. Hierbij heb je bij onze dealers de keuze uit een ruim kleurenpalet, zodat je zeker voor je favoriete kleur kunt kiezen. Je ontvangt trouwens standaard 15 jaar garantie op de coating van je binnendeur van glas en metaal. Op die manier ben je zeker van een resultaat dat tegen een stootje kan.

Ontdek de mogelijkheden bij onze vakmensen

Wil je graag glazen binnendeuren bestellen en ben je benieuwd naar de prijzen? Kom dan snel langs bij de IDA-dealer in jouw omgeving voor een ontwerp op maat van jouw binnendeur van glas. Ook voor een taatsdeur maken we graag een persoonlijk ontwerp voor jou. Heb je nog vragen over onze producten of service? Laat dan gerust een bericht achter via de contactpagina.

Andere bekeken ook

Mogen wij jouw interieur voorzien van de finishing touch

Vind een dealer bij jou in de buurt