Aluminium deuren

De mooiste aluminium deuren met glas koop je bij IDA. Het zijn minimalistische deuren met een stalen uitstraling die passen in elk interieur. Bovendien kies je voor een duurzaam resultaat. Bekijk snel de mogelijkheden voor jouw interieur en ga langs bij een van onze IDA-partners voor jouw aluminium binnendeuren met glas.

Kies de mooiste kleuren voor je aluminium deuren

Dankzij onze minimalistische aluminium binnendeuren met glas, baad je in het licht. Bovendien zorgt het glas voor een ruimtelijk effect. Voor de profielen van de aluminium binnendeuren met glas heb je de keuze uit een breed gamma aan kleuren, zodat het resultaat perfect aansluit bij de kleuren in jouw interieur. Hierbij krijg je standaard 15 jaar garantie op de kleuren. Onze aluminium binnendeuren met glas hebben ook een kwaliteitslabel, waardoor je zeker bent van een resultaat dat tegen een stootje kan. Wanneer je jouw aluminium deuren hebt gekozen, worden deze op maat gemaakt door onze vakmensen bij jou in de buurt. Je krijgt dus 100% Belgische aluminium deuren!

Verschillende types binnendeuren beschikbaar

Wanneer je kiest voor aluminium binnendeuren met glas, heb je verschillende mogelijkheden. Wil je graag een enkele, dubbele of een taatsdeur? Dat is allemaal mogelijk. Bij ons kies je namelijk altijd voor aluminium binnendeuren met glas die passen bij je interieur en smaak. Bovendien zijn al onze aluminium deuren grondig getest. Zo ben je zeker dat je het beste systeem in huis haalt. Daarnaast is het mogelijk om de deuropening van je binnendeur te voorzien van boven- en of zijlichten.

Vind een dealer in jouw buurt

We werken altijd samen met de beste vakmensen uit jouw regio. Zo ben je zeker van een perfecte plaatsing van jouw aluminium binnendeuren met glas. Via onze locator vind je de dichtstbijzijnde dealer, waar je altijd de mooiste aluminium deuren vindt. Wil je graag meer weten over de verschillende mogelijkheden van aluminium deuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of contacteer een van onze IDA-partners. Gebruik de locator om een verdeler bij jou in de buurt te vinden. Je vindt ze niet alleen in de buurt van Lokeren, waar ons bedrijf gevestigd is, maar in heel België.

Andere bekeken ook

Mogen wij jouw interieur voorzien van de finishing touch

Vind een dealer bij jou in de buurt