Aluminium deuren staal look

Voor kwaliteitsvolle aluminium deuren met een staal look moet je bij IDA zijn. We produceren jouw binnendeuren altijd op maat. Zo krijg je een resultaat dat volledig aan je verwachtingen voldoet. Daarbij maken we gebruik van de beste materialen. Op die manier gaan je aluminium deuren met staal look een leven lang mee.

Ontdek diverse mogelijkheden voor je aluminium deuren met staal look

IDA produceert aluminium binnendeuren met verschillende uitstralingen, zoals een staal look. Wil je graag verschillende glaspartijen in je binnendeuren in Lokeren of ben je op zoek naar een specifieke kleur? Onze vakmensen zorgen altijd voor een gepaste oplossing die compleet voldoet aan je wensen. Zo kies je bijvoorbeeld voor aluminium deuren met een zwart kader oom een staal look te creëren.

Bestel de beste aluminiumprofielen voor een duurzaam resultaat

Onze aluminium deuren met een stalen look zijn duurzaam (ze bestaan voor 100% uit gerecycled aluminium), snel in ontwikkeling en zo licht als een veertje. Daarbij openen ze soepel en krijg je een resultaat dat onderhoudsvriendelijk is. Het resultaat is ook nog eens energiezuinig en je krijgt een goede garantie! Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw woning? Stel al je vragen via het aanvraagformulier of neem contact op met je lokale IDA-dealer.

 

Andere bekeken ook

Mogen wij jouw interieur voorzien van de finishing touch

Vind een dealer bij jou in de buurt