Aluminium binnendeuren met glas

De mooiste aluminium binnendeuren met glas koop je bij IDA. Het zijn minimalistische deuren met een stalen uitstraling die passen in elk interieur. Bovendien kies je voor een duurzaam resultaat. Bekijk snel de mogelijkheden voor jouw interieur en ga langs bij een van onze IDA-partners voor jouw binnendeuren.

Kies de mooiste kleuren voor je aluminium binnendeuren met glas

Dankzij onze minimalistische aluminium binnendeuren met glas baad je in het licht. Bovendien zorgt het glas voor een ruimtelijk effect. Voor de profielen van de deuren heb je de keuze uit een breed gamma aan kleuren, zodat het resultaat perfect aansluit bij de kleuren in jouw interieur. Hierbij krijg je standaard 15 jaar garantie op de kleuren. Onze lakgarantie heeft ook een kwaliteitslabel waardoor je zeker bent van een resultaat dat tegen een stootje kan. Wanneer je jouw deuren hebt gekozen, worden deze op maat gemaakt door onze vakmensen bij jou in de buurt. Je krijgt dus een 100% Belgisch product!

Bekijk al onze projecten

Meer inspiratie? Bekijk onze recente projecten

Verschillende types binnendeuren beschikbaar in Lokeren

Wanneer je kiest voor aluminium binnendeuren met glas heb je verschillende mogelijkheden. Wil je graag een enkele, dubbele of taatsdeur? Dat is allemaal mogelijk. Bij ons kies je namelijk altijd voor een resultaat dat past bij je interieur en smaak. Bovendien zijn al onze systemen grondig getest. Zo ben je zeker dat je het beste systeem in huis haalt. Daarnaast is het mogelijk om de deuropening van je binnendeur met glas te voorzien van boven- en of zijlichten.

Download de brochure

Vind een IDA-dealer in jouw buurt

We werken altijd samen met de beste vakmensen uit jouw regio, zo ben je zeker van een perfecte plaatsing van jouw aluminium binnendeuren met glas. Via onze locator vind je de dichtstbijzijnde dealer. Wil je graag meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande formulier of contacteer een van onze IDA-partners.

Zoek een dealer bij u in de buurt

Mogen wij jouw interieur voorzien van de finishing touch

Vind een dealer bij jou in de buurt